Şeyhli Mah Kader Sk no 7/A Pendik İSTANBUL
+90 545 224 55 34
+90 545 122 55 34

METROPOL KONTEYNERLER

Gül Prefabrik&Konteyner firmamızın geniş ürün seçenekleri arasında bulunan metropol konteynerler, arge çalışmalarımız ışığında geliştirilen tasarımlar ile bulunduğu çevreye uyumlu modern yapısıyla, gerek dış kaplamasıyla, doğal  tarihi dokuya uygun görünümlü sağlam, estetik ve güvenli mükemmel izolasyonlu ısı ve ses geçirmeyen, mono blok halinde taşınma kolaylıkları mükemmel yapı teknolojisidir. Estetik ve kullanışlı dokusuyla, yaşamın modern çizgilerini yansıtan tasarımlarda üretilmiş, şehrin dokusuna uyum sağlayan konteynerlerdir. Metropol Konteynerler tercih edilen çeşitlere göre kullanılacak alana uygun olarak üzerinde her türlü kaplama imkânı sunulan ürünlerimizdir. Modern tasarımlarda kullanılan, çeşitli renk ve desen alternatifleri ile yeni şehircilik anlayışına uyum sağlamaktadır. Metropol konteynerlerde duvar arası kullanılan ses izolasyonu ve izole straforla ses ve ısı maksimum olarak sağlanmaktadır. Metropol konteyner üzerine alüminyum kompozit kaplama, taşonit ,yalıpan kaplama ve ahşap kaplama gibi çeşitlerde isteğe bağlı seçeneklerimiz bulunmaktadır. Müşterilerimizin talebi doğrultusunda Metropol Konteynerler için isteğe bağlı olarak çelik kapıda kullanılabilmektedir. Birçok alanda kullanılabilen konteynerler metal kullanım ve kalın duvarları yapısıyla da son derece güvenli yapılardır. Başta güvenlik kabini olmak üzere, büfe , bekleme salonu , benzin istasyonu market, bilet satış, kafe ,ofis, konut vb. alanlarda kullanılmaktadır

GÜL PREFABRİK & KONTEYNER

Ayrıca bir apartman veya site önlerinde park ve bahçelerde bekçi ve güvenlik kabini, ofis binaları, depo, her türlü satış büfe ve satış üniteleri, wc-duş ve soyunma sigara içme kabinleri, taksi durakları vb. gibi daha pek çok alanda metropol konteynerler pratik çözüm olarak tercih edilmektedir. Konteynerler mono blok olarak tasarlandığından dolayı kolaylıkla taşınıp istenilen yerde hazır konuma getirilebilir.

İhtiyacınıza göre, aradığınızı size sunan metropol konteyner seçeneklerini Gül Prefabrik bünyesinde keşfedebilirsiniz. Gül Prefabrik farklı sektörlerden birçok firmaya konteyner konusunda seçenek sunmuş ve farklı sektörlerde hizmet vermiştir. Betonarme veya diğer koşullar ile bir yaşam alanı kurulabilmesi çok uzun zamanlar alabilmekte ayrıca maliyet açısından da yüksek olmaktadırlar. Gül Prefabrik tecrübesine güvenin, kaliteli ve güvenilir ürünleri uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kaliteli malzeme ve hizmet almak istiyor iseniz mutlaka konteyner modellerimize göz atmanızı tavsiye etmekteyiz. Gül Prefabriğin sunmuş olduğu standart konteynerler hakkında daha fazla bilgi almak veya aklınıza takılan soruları sormak için bizimle iletişime geçebilir ve Siz de bir konteyner satın alarak ihtiyaçlarınızı en hızlı ve en uygun maliyet ile karşılayabilirsiniz.

GÜL PREFABRİK & KONTEYNER

GÜL PREFABRİK KONTEYNER

KULLANIŞLIDIR

Bulunduğu alana model ve proje olarak uyum sağlar. Metrekareleri esnektir. Kısa sürede inşası ve montajı tamamlanır. Sökülüp taşınabilinir. Ferah ve aydınlıktır.

DAYANIKLIDIR

Yağmur ve kar yağışlarına, soğuk ve sıcak havalara dirençlidir. Deprem gibi doğal afetleri en az zararla atlatabilir. Taşıyıcı sistemleri kuvvetlidir. Çatı izolasyonludur.

EKONOMİKTİR

Diğer yapılara göre fiyatları ekonomiktir. Gül Prefabrik Konteyner uygun fiyatlar ve taksitli ödeme seçenekleri ile sizlere hizmet vermektedir.